ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο χώρος που στεγάζεται κάθε επιχείρηση είναι η εικόνα της και αυτό που καθορίζει την πρώτη εντύπωση.

Ένας καθαρός και φρέσκος χώρος είναι εξαιρετικά σημαντικός γιατί δίνει έμφαση στον επαγγελματισμό και δημιουργεί μια θετική αίσθηση σε όσους εισέρχονται, αλλά και χαρίζει μια υγιεινή και ποιοτική...

Το γυάλισμα δαπέδων δεν πρέπει να περιλαμβάνει μόνο την αφαίρεση των λεκέδων και της βρωμιάς αλλά και την προστασία τους από τη φθορά και την τριβή.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στον καθαρισμό και τη συντήρηση δαπέδων, κατανοούμε τη μοναδικότητα κάθε επιφάνειας και αφιερώνουμε χρόνο για να παρέχουμε...

Είτε μεταφέρετε την οικογένεια ή την επιχείρηση σας σε έναν καινούργιο χώρο, είμαστε δίπλα σας για να τον καθαρίσουμε εις βάθος, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, ώστε να απολαύσετε μια ευχάριστη μετακόμιση.

Αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε σχολαστικά το νέο χώρο σας και να εξασφαλ...

Τα ανεπιθύμητα ή αντιαισθητικά γκράφιτι σε εμπορικούς χώρους δεν είναι μόνο επιζήμια για τη φυσική εικόνα ενός κτιρίου, αλλά μπορούν να βλάψουν τη φήμη της επιχείρησης σας και να υποβαθμίσουν τη γενικότερη εικόνα της περιοχής.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός Graffiti παρέχει μια πλήρως αποτελεσματική...

Χρειάζεστε προσωπικό καθαρισμού ή συντήρησης, Η ALMA ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ διαθέτει το πλέον έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Ενδεικτικά διαθέτουμε προσωπικό καθαρισμού για μεμονωμένες εκδηλώσεις/συνεστιάσεις και θεατρικές ή μουσικές παραστάσεις ή και για τον τακτι...

Στόχος Απολύμανσης:
Η απολύμανση έχει ως στόχο την εξόντωση μικροοργανισμών ( παθογόνων ή μη) που βρίσκονται σε ένα περιβάλλον. Μικροοργανισμοί οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία είναι ιοί, μύκητες και βακτήρια.

Εφαρμογή Μικροβιοκτονίας:
Η εξάπλωση των απολυμαντικών...

Το πρόβλημα της παρουσίας των πτηνών είναι αισθητό σε πάρα πολλές αστικές περιοχές, λόγω και της απουσίας φυσικών εχθρών.
Τα προβλήματα που δημιουργούν με την παρουσία τους σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τις μεγάλες συγκεντρώσεις τους και μέρος αυτών είναι:

  • Αυξημένο κόστος συντήρησης και καθαρι...

Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό ξηρού πάγου, τελευταίας γενιάς για τέλεια αποτελέσματα.

Προτερήματα του καθαρισμού ξυρού πάγου:

  • Δεν αφήνει κατάλοιπα.
  • Φιλικό προς το περιβάλον.
  • Φιλικό προς τις επιφάνειες.
  • Γρήγορα αποτελέσματα.
  • Κατάλληλο για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
  • Ιδανικό για μη...

Οι βρώμικες, λεκιασμένες και φθαρμένες μοκέτες επηρεάζουν σημαντικά τον τρόπο που γίνεται αντιληπτός ο επαγγελματικός σας χώρος.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός και η απολύμανση μοκέτας που επιτυγχάνουμε εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές και φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά, αφαιρούν όλα τα β...